Termeni Si Conditii

scari-wdi

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Wooden Doors International srl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

Wooden Doors International srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.lemn-masiv.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului www.wdi.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Wooden Doors International srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Wooden Doors International srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul www.lemn-masiv.ro este detinut de catre o PF. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.lemn-masiv.ro sunt produse si comercializare de Wooden Doors International srl. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

In primul rand, Multumim !

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.wdi.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

 • SC Wooden Doors International SRL
 • CUI RO 25829153
 • Nr. Reg.Com. J39/351/2009
 • Sediul social: Odobesti T109P2913
 • Banca Alpha Bank Focsani Cont IBAN: RO57 BUCU G010 8592 2511 RO01

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la +40734089369. Colegii nostri de la Suport intre orele 9.30-17.30 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de www.lemn-masiv.ro:

Livrare prin FAN Courier:
Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 3000 lei, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de www.lemn-masiv.ro este calculata in functie de greutate. Taxa de 300 lei se aplica comenzilor cu valoare mai mica de 3000 lei.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 15 lei.

Politica de Retur

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

 1. Ca să returnezi produsele vândute de www.WDI.ro completează acest Formularul de Retur
 2. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur:
  • Produsele achizitionate la distanta de catre consumatori (persoane fizice) se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul (furnizorul) ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor. Comercianul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Prin contract de vanzare se va intelege orice contract in temeiul caruia comercianul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
   Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
   Exercitarea dreptului de retragere din contract pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (impreuna cu toate accesoriile, cu etichetele si sigiliile intacte, cu documentele care l-au insotit,  impreuna cu ambalajul original nedeteriorat si nemodificat). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire (purtare) si/sau interventii neautorizate etc.
   Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
   Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin.Consumatorul informeaza obligatoriu in scris comerciantul cu privire la decizia de retragere din contract.
   Aceasta informare de retragere din contract trebuie facuta pe un mediu durabil( hartie, email):

  • Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.
   Rambursarea sumelor primite ca plata se va face integral, dar nu se vor rambursa sau compensa cheltuielile sau pierderile conexe sau consecintele returnarii (de exemplu dar fara a se limita la: costurile livrarii, comisioane bancare, pierderi rezultate din nerealizarea profitului estimat, etc). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile. In cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de catre consumator:

  •  Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea produselor. Produsele sunt inmanate comerciantului personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat de catre comerciant / furnizor) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare.
 3. Daca vrei sa returnezi mai multe bucati din acelasi produs este suficient sa completezi un singur formular de retur. Daca vrei sa returnezi mai multe produse, diferite, completeaza cate un formular pentru fiecare dintre acestea.