servicii

Servicii Profesionale

Services

icon

Sustenabilitate si Mediu


Implicare
Incepand cu anul 2015, am inaugurat o noua fabrica, dotata printre altele cu masina comanda numerica 5 axe, unde producem usi de inalta calitate din lemn masiv stratificat pentru interior si exterior.

icon

Tehnologie de ultima generatie

Fiecare pas în reducerea dezordinei inutile mărește ceea ce trebuie să iasă în evidență, iar echipa noștri profită la maximum de aceste tehnici de design pentru a oferi fiecărei piese exact cantitatea potrivită de detalii.

icon

Ecologie si Incredere

Aici producem ferestre din lemn masiv stratificat diverse esente, la standarde IV68/78/90mm, care pot fi placate cu profil de aluminiu la exterior, rezultand astfel un coeficient termic ridicat si o durabilitate foarte mare in timp, reducand astfel costul de intretinere si prietenos mediului.

Mask Group 13@2x
icon

Design si Personalizare

Designul lemnului masiv de ultimă generație necesită cele mai bune materiale cuplate cu măiestrie excelentă, asigurând creații exclusive. Îndeplinirea unor astfel de promisiuni este mai ușor de spus decât de făcut, dar WoodenDoors se angajează în astfel de promisiuni. Producem colecții care se laudă cu detalii sofisticate cu design elegant și contemporan.

icon

Modern si Durabil

Din gama uşilor din lemn stratificat fac parte uşile de intrare, uşile de interior şi uşile secundare, WDI venind în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă ce conţine un număr mare de modele.

Cu ce ne mandrim

15

Premii

1024

Proiecte

3254

Clienti

1004

La timp

Testimoniale

Clients

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore Ventage or dorent eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident rum.

MICHAEL STROMBACH

Product Manager

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident

STROMBACH MICHAEL

Manager

Ai un proiect de realizat?

Objectively innovate empowered factory products else best platforms.