Sectia 3

Capture98494

Emergency window repair

Ferestrele cu tamplarie din lemn nu sunt afectate de temperaturile extreme si sunt mult mai putin susceptibile la fenomenul de condensare decat alte tipuri de tamplarie pentru ferestre.

Fiecare pas în reducerea dezordinei inutile mărește ceea ce trebuie să iasă în evidență, iar echipa noștri profită la maximum de aceste tehnici de design pentru a oferi fiecărei piese exact cantitatea potrivită de detalii.

slide-bg

Ferestrele din lemn personalizate nu sunt doar un simbol al luxului, ci sunt și incredibil de eficiente și versatile. WoodenDoors are mare grijă să se asigure că fiecare dintre modelele lor se integrează perfect cu estetica generală a casei. Atenția lor la detalii asigură că fiecare produs este executat fără cusur.

Lemnul natural ofera eleganta si frumusete inegalabila. De aceea, multa lume considera tamplaria din lemn ca fiind cea mai estetica alegere pentru ferestre.

Stilurile si paleta de culori sunt practic nelimitate. Dar avantajele tamplariei din lemn nu se rezuma doar la estetic. Lemnul are si excelente calitati de izolator termic.

30 ani experienta , peste 100 profesionisti cu experienta , lemna de cea mai buna calitate si uscatorie proprie la standarde superioare, diplome certificari.