Sectia 1

Capture50650650

Lemn, pentru durabilitate!

Lemnul natural ofera eleganta si frumusete inegalabila. De aceea, multa lume considera tamplaria din lemn ca fiind cea mai estetica alegere pentru ferestre si usi.

 

 

Usile pentru exterior sunt produse de lux, din lemn triplu
stratificat, ce beneficiaza de o rezistenta sporita la actiunea factorilor externi.
Usile de exterior din lemn stratificat sunt create cu pasiune si
maiestrie in atelierul fabricii {Wooden Doors}, pentru ca eleganta si
confortul sa va intampine inca de la intrarea in casa
dumneavoastra.
garage-door@2x

Aspectul bogat al ușilor din lemn provine din granulația naturală a lemnului, adâncimea și frumusețea. În plus, detaliile din lemn adaugă caracteristici și proprietăți unice designului unei uși, influențând aspectul exterior și interior. Ca rezultat, creează un aspect și o senzație exclusive. Sunt investite sute de ore pentru a crea o ușă din lemn personalizată, deoarece sunt realizate cu materiale de înaltă calitate, sunt construite pentru a rezista și vor continua să arate grandios în anii următori.

Lemnul natural ofera eleganta si frumusete inegalabila. De aceea, multa lume considera tamplaria din lemn ca fiind cea mai estetica alegere pentru ferestre si usi.

Stilurile si paleta de culori sunt practic nelimitate. Dar avantajele tamplariei din lemn nu se rezuma doar la estetic. Lemnul are si excelente calitati de izolator termic.

Suntem unul dintre cei mai mari producatori de usi din lemn de rasinoase din tara, 95% din productie fiind exportata in Europa de Vest. Producem aproximativ 4500 de usi din lemn masiv pe luna, sprijiniti de o echipa numeroasa (110 angajati), procesul de productie fiind sustinut de utilaje performante de ultima generatie.