Sectia 2

pr9

Emergency door repair

  • Incepand cu anul 2015, am inaugurat o noua fabrica, dotata printre altele cu masina comanda numerica 5 axe, unde producem usi de inalta calitate din lemn masiv stratificat pentru interior si exterior.
  • Cu o capacitate de uscare de 300 mc pe şarjă şi o capacitate de prelucrare de 200-250 mc/lună, WDI se poate înscrie pe lista furnizorilor naţionali.
wood-doors
  •  Usile de interior sunt confectionate din traverse si montanti din lemn dublu stratificat, cu tablii din panou lemn imbinat in dinti, toc lemn dublu stratificat, captuseli din panou imbinat in dinti, pervaze din lemn imbinat in dinti, vopsea Sayerlack de interior pe baza de apa, garnitura EPDM, feronerie AGB cu balamale reglabile, imbina experienta inginerilor nostri cu trendurile recente in designul de interior, pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie eleganta, dar moderna in acelasi timp

Echipa noastra de tehnicieni si tamplari, cu o experienta vasta asupra prelucrarii lemnului sunt gata oricand, sa iti creeze alaturi de tine, proiectul de care ai nevoie.

Intotdeauna cand ai o nelamurire, consultantii nostrii sunt la un click distanta ! Intreaba-ne si noi te vom ajuta sa dai viata ideilor tale, cand e vorba de confortul casei sau a business-ului tau !

Profesionalism, dar nu numai ! Exigenta, experienta, calitate dar si cantitate ! Ne mandrim cu aceste calitati, atat noi, cat si clientii pe care ii avem in portofolii.  Orice lemn se sculpteaza, cu tehnologia, anduranta si implicarea necesare, plus micul nostru secret : Calitate.