Povestea noastra

Povestea Noastră

Wooden Doors

Istorie si Traditie

Calitate

 • De sute de ani în Ţara Vrancei (veche provincie românească) se prelucrează lemnul pentru construcţia caselor şi bisericilor, porţilor ornamentale, acoperişurilor din şindrilă, mobilierului şi uneltelor de muncă.

 • De peste 60 de ani, la Focşani se dezvoltă o industrie prelucrătoare cunoscută în toată lumea şi se formează specialişti. Istoria WDI a început oficial în 2009. Întemeietorii o socotesc mai veche, de prin 1991, iar tradiția locală e și mai veche, de pe vremea funicularelor, mocănițelor si a Combinatului de Prelucrarea Lemnului din Focșani, vestit in ”Epoca de aur”.

 • Fără această tradiție nu ar fi existat nici legătura sentimentală cu esența și mirosul de lemn și nici meseriașii de case cu șindrilă și florării, de fântâni cu roată și de butoaie mari și mici pentru vinul de aici și țuica de la munte.

Ecologie si Sustenabilitate

Siguranta

 • Pe lânga aspectul si personalitatea aparte a lemnului masiv folosit pentru tâmplărie, ținem cont si de ultimele standarde legate de eficiența energetică , astfel cu ușile din lemn si geamurile termopan realizate de Wooden Doors International, casa ta va deveni una eficientă enrgetic, iar complementar cu noile tehnologii, poti atinge standardele caselor PASIVE.

 • Grija noastră față de mediu nu se oprește aici , de aceea pentru nu a risipi niciun pic din materia primă ce ne-o oferă natura , am implementat un proces prin care transformăm tot rumegușul rezultat in procesul de producție in brichete ecologice pentru foc cu bine cunoscuta lor eficiență termică.

 • De asemenea, prin accesarea de fonduri Europene, suntem in plin proces de implementare a unei solutii de panouri fotovoltaice, cu o capacitate de 5000mp, ce ne va asigura independeța energetică, cu o sursă ce nu poluează mediul inconjurător.

Tehnologie si Profesionalism

Impact

 • Dacă ne-ar întreba cineva ce știm noi să facem cu lemnul, am răspunde fără ezitare: Orice! Meseriașii au imbătrânit sau nu mai sunt, dar tehnologia actuală este capabilă să-i înlocuiască cu un plus de precizie. Iar sursele de inspirație s-au păstrat fizic și in nevoia tot mai mare de a ne simți acasă iar nu între betoane prefabricate, azbociment și tablă încinsă.

 • Din 2009 incoace am dezvoltat în această locație la ieșirea din Focșani spre Tg Secuiesc o capacitate de producție constând în 3500 mp de hale cu utilaje și instalații moderne unde se prelucrează lunar aproximativ 500 mc de material lemnos.

 • Dispunem de o capacitate de uscare și una de brichetare a rumegușului într-un circuit integrat în care o secție pregătește semifabricatele, altă secție produce pentru export uși in serie mare iar o a treia prelucrează în serii mici o gamă largă de elemente de bricolaj, uși și ferestre, pachet și pardoseli, mobilier de grădină.

Ne mandrim cu

150

Specialisti

2503

Proiecte realizate

1024

Clienti fericiti

35

Ani Experienta

Obtine Oferta

Oferta


  Creeaza-ti Proiectul

  Parteneri

  Sustinere

  Ai nevoie de asistenta in creearea Proiectului Tau?

  Noi venim cu solutia de care ai nevoie, atat calitativ, cat si cantitativ !